Zonvakantie op Aegina – het échte Griekenland
Terrasje op Aegina

Terrasje op Aegina

Een vakantie in Griekenland op het eiland Aegina betekent niet alleen genieten van zon en zee, maar ook van de échte Griekse cultuur, van lekker Grieks eten, van de boeiende geschiedenis van het eiland en van de prachtige natuur.

Een ándere Griekenland vakantie

Veel eilanden zoals Aegina zijn in Nederland wat minder bekend dan de standaard vakanties in Griekenland. Deze website beschrijft het eiland op een eerlijke manier. De informatie wordt geschreven door Annerieke die al vele jaren op het eiland woont en ook u enthousiast wil maken voor een heerlijke vakantie naar Griekenland. Naast Aegina zijn er nog veel andere eilanden in Griekenland die een vakantie meer dan waard zijn. Lees er alles over op deze website.

Een vakantie in Griekenland wordt natuurlijk veel leuker als je vooraf veel informatie krijgt over de plaats van bestemming om nóg meer te kunnen genieten! Ontdek interessante bezienswaardigheden, de mooiste stranden, historische plekken en leuke dorpjes.

Naar Aegina met Sunweb

Geniet van een heerlijke vakantie in Griekenland op het gezellige en authentieke eiland Aegina met Sunweb. Complete reis inclusief hotel, vlucht en overtocht met de boot. Ook geschikt voor gezinnen!

Vakantie in Griekenland boeken?

Cycladen-vakantieKlik door deze site om meer te weten te komen over een vakantie op Aegina of lees meer over het eiland. U vindt ook informatie over het reizen naar andere bestemmingen in Griekenland. Direct boeken kunt u niet bij ons omdat wij onafhankelijk opereren van de reisorganisaties. Maar wij bieden wél tips, overzichten van vakanties en linkjes aan om zelf op de goedkoopste manier een vakantie op Aegina of een andere vakantie in Griekenland te kunnen boeken.

Op de pagina vakantie boeken staat een uitgebreid overzicht van Griekenland vakanties. Daarnaast kunt u ook op de volgende pagina’s kijken voor specifieke soorten vakanties:

Vakantie Griekenland vakantie – Tips!

Naar Griekenland met SNP

Een avontuurlijke vakantie in de Saronische Golf tussen Athene en de Peloponnesos. SNP zorgt voor uitgezette wandelingen langs eeuwenoude olijfgaarden, kloosters, kapelletjes, bossen en fraaie uitzichten. Maak een dagtocht naar één van de kleine eilandjes in de verte. Met genoeg tijd om ook heerlijk aan het strand te liggen! Of kies één van de andere avontuurlijke reizen van SNP (ANWB)

Met kinderen op vakantie in Griekenland

Voor gezinnen met kinderen zijn de eilanden Aegina en Agistri ideaal. Kindvriendelijke zonvakanties in Griekenland vindt u bij Riksja Kids en Djoser Junior. Bekijk ook de pagina over vakanties in Griekenland met kinderen op onze andere website.

Overige vakanties naar Griekenland

  • De mooiste zonvakanties naar Griekenland met Sunweb
  • Authentiek en kleinschalig Griekenland met Eliza
  • Goedkope Griekenland vakanties van Corendon
  • Fly-drive en bijzondere plekjes in Griekenland met By June
  • Naar Griekenland met TUI  (vlucht en hotel)

Andere vakantiebestemmingen

Houdt u van een sneeuwvakantie? Bezoek dan ook de website over de Belalp in Zwitserland. Voor iedereen die wat verder wil reizen is de site Vakantie Brazilië aan te bevelen. Voor algemene informatie over vakanties is Wiki Vakantie de moeite waard.

Vakantie in Griekenland boeken?

Vakantie boeken