Zonvakantie op Aegina – het échte Griekenland

Een cruise in Griekenland langs de Griekse eilanden is een heerlijke en relaxte manier om dit prachtige deel van de Middellandse Zee te leren kennen en te beleven. Op deze pagina vindt u meer informatie over verschillende soorten cruises in Griekenland, van luxe all-inclusive cruises tot één- of tweedaagse minicruises in de Saronische Golf.

Cruise Griekse eilanden

Door de mooie eilanden en het heerlijke klimaat zijn de wateren rond Griekenland een geliefd gebied voor een all-inclusive cruise vakantie. U komt aan boord, pakt uw koffer uit in uw eigen hut en verder hoeft u niets te doen. Het schip brengt u van de ene mooie plek naar de andere terwijl u geniet van alle faciliteiten aan boord. De meeste cruises in Griekenland varen langs de bekende eilanden, maar er zijn ook cruises die minder bekende eilanden aandoen zoals Aegina.

Cruise Griekenland met Italië of Kroatië

Een cruise in Griekenland is prima te combineren met andere landen zoals Italië, Kroatië en Turkije. Om de goede keuze te maken presenteren wij op deze pagina een aantal geselecteerde cruises in Griekenland, gespecialiseerde cruise reisbureaus en betrouwbare reisorganisaties zoals Arke, Kras en Pharos (ANWB) die ook cruise vakanties aanbieden.

De grote aanbieders

Deze grote reisorganisaties bieden Griekenland cruises:

Aanbevolen cruises in Griekenland

8-daagse cruise Venetië, Griekenland en Kroatië

Deze prachtige en scherp geprijsde Griekenland cruise van TUI brengt u langs de mooiste plekjes van drie landen. U vertrekt op een modern en stijlvol schip vanuit één van de mooiste en meest romantische havens van Europa; Venetië. Op Corfu bezoekt het paleis van keizerin Sissi, het Achillion. Een belevenis!

Blue Cruise Bodrum, Rhodos, Symi, Nisyros en Kos

Een geweldige Blue cruise van 11 of 15 dagen langs de Griekse eilanden van reisorganisatie Corendon. U vaart op een traditioneel houten cruiseschip en geniet van een heerlijke mix van natuur, cultuur en ontspanning. Verlenging van het verblijf in Bodrum is mogelijk.

Blue Cruise Marmaris en Griekse eilanden

U vliegt naar Dalaman in Turkije en van daaruit begint uw heerlijke cruise op een traditioneel houten schip over de Egeïsche zee. U bezoekt bekende en onbekende Griekse en Turkse eilanden. Scherp geprijsd van Corendon.

Cruise Griekenland – de specialisten

Voor nog meer cruises in het Middellandse Zeegebied kunt u ook kiezen voor de volgende specialisten in cruisevakanties:

CruiseReizen

CruiseReizen is de cruise specialist bij uitstek. Heerlijke cruises in Griekenland vanuit Athene of andere havens. Prachtige cruises in het Middelandse Zeegebied van 3 tot 6 sterren voor ieder budget.

Korte mini cruise Griekse eilanden

Een andere leuke optie is een korte cruise langs de Saronische eilanden. Dat kan vanuit Piraeus, maar nog leuker is het om dit te combineren met een verblijf op Aegina. Vanaf Aegina kunt u bij Boat Trips & Cruises van Christos Skordilis korte cruises maken van een avond, een dag of twee dagen rond de eilanden Aegina, Agistri, Aponisos, Poros en Hydra. Een onvergetelijke ervaring! Meer informatie.

Een avontuurlijk alternatief voor een cruise is natuurlijk eilandhoppen! Maar ook in het voorjaar is Griekenland prachtig.

Genieten van de Griekse eilanden?

Eilandhoppen