Cruise Griekenland en Griekse eilanden

Cruise_griekenland_eilanden

Een cruise in Griekenland langs de Griekse eilanden is een heerlijke en relaxte manier om dit prachtige deel van de Middellandse Zee te leren kennen en te beleven. Op deze pagina vindt u meer informatie over verschillende soorten cruises in Griekenland, van luxe all-inclusive cruises tot één- of tweedaagse minicruises in de Saronische Golf.

Cruise Griekse eilanden

Door de mooie eilanden en het heerlijke klimaat zijn de wateren rond Griekenland een geliefd gebied voor een all-inclusive cruise vakantie. U komt aan boord, pakt uw koffer uit in uw eigen hut en verder hoeft u niets te doen. Het schip brengt u van de ene mooie plek naar de andere terwijl u geniet van alle faciliteiten aan boord. De meeste cruises in Griekenland varen langs de bekende eilanden, maar er zijn ook cruises die minder bekende eilanden aandoen zoals Aegina.

Cruise Griekenland met Italië of Kroatië

Een cruise in Griekenland is prima te combineren met andere landen zoals Italië, Kroatië en Turkije. Om de goede keuze te maken presenteren wij op deze pagina een aantal geselecteerde cruises in Griekenland, gespecialiseerde cruise reisbureaus en betrouwbare reisorganisaties zoals Arke, Kras en Pharos (ANWB) die ook cruise vakanties aanbieden.

Cruise vakanties Griekenland – grote aanbieders

Deze grote reisorganisaties bieden Griekenland cruises:

Aanbevolen cruises in Griekenland

8-daagse cruise Venetië, Griekenland en Kroatië

Deze prachtige en scherp geprijsde Griekenland cruise van D-Reizen brengt u langs de mooiste plekjes van drie landen. U vertrekt op een modern en stijlvol schip vanuit één van de mooiste en meest romantische havens van Europa; Venetië. Op Corfu bezoekt het paleis van keizerin Sissi, het Achillion. Een belevenis!

Deze cruise bekijken

Blue Cruise Bodrum, Rhodos, Symi, Nisyros en Kos

Een geweldige Blue cruise van 11 of 15 dagen langs de Griekse eilanden van reisorganisatie Kras. U vaart op een traditioneel houten cruiseschip en geniet van een heerlijke mix van natuur, cultuur en ontspanning. Verlenging van het verblijf in Bodrum is mogelijk.

Deze cruise bekijken

Blue Cruise Marmaris en Griekse eilanden

U vliegt naar Dalaman in Turkije en van daaruit begint uw heerlijke cruise op een traditioneel houten schip over de Egeïsche zee. U bezoekt bekende en onbekende Griekse en Turkse eilanden. Scherp geprijsd van Corendon.

Deze cruise bekijken

Cruise Griekenland – de specialisten

Voor nog meer cruises in Griekenland en het Middellandse Zeegebied kunt u ook kiezen voor de volgende specialisten in cruisevakanties:

Cruise_griekenland_cruisetravel

Cruise Travel

Cruise Travel is de cruise specialist bij uitstek. Laagste prijsgarantie voor alle cruises in Griekenland vanuit Athene of andere havens. Prachtige Griekenland cruises van 3 tot 6 sterren voor ieder budget.

Cruises bekijken

Korte mini cruise Griekse eilanden

Een andere leuke optie is een korte cruise langs de Saronische eilanden. Dat kan vanuit Piraeus, maar nog leuker is het om dit te combineren met een verblijf op Aegina. Vanaf Aegina kunt u bij Boat Trips & Cruises van Christos Skordilis korte cruises maken van een avond, een dag of twee dagen rond de eilanden Aegina, Agistri, Aponisos, Poros en Hydra. Een onvergetelijke ervaring! Meer informatie.

Genieten van de Griekse eilanden? Eilandhoppen