Zonvakantie op Aegina – het échte Griekenland

De mooie Middellandse zee en de vele eilanden maken Griekenland bij uitstek geschikt voor het varen per zeilboot of motorschip. Tijdens het zomerseizoen organiseert Christos Skordilis dagcruises per boot vanuit Aegina naar o.a. de eilanden Moni en Agistri. Het leuke is dat je met de boot op plekken komt die op andere manieren niet bereikbaar zijn zoals afgelegen stranden en prachtige rotspartijen.

Afgelegen stranden

DagcruiseHet is mogelijk om één van de boten als groep te huren (met Christos als kapitein) of je aan te sluiten bij een al bestaande groep. In overleg met Christos wordt de dagroute bepaald. Een aanrader is het mooie strand Aponisos ten zuidwesten van Agistri waar zich ook een taverna bevindt waar heerlijk geluncht kan worden met verse vis. Ook kan er eventueel een barbecue georganiseerd worden op een mooie plek. Voor de romantici onder ons is een avondtrip een aanrader, het is prachtig om de zonsondergang op zee te zien.

Korte cruise naar Moni, Poros en Hydra

Je kunt ook kiezen voor een langere dagtrip die via Moni en Methana naar de eilanden Poros en Hydra gaat. De prijzen zijn afhankelijk van de route en het aantal mensen dat meegaat.

Voor meer informatie: Boat Trips & Cruises >>

Liever een uitgebreide cruise? Kijk op onze pagina over cruisevakanties of eilandhoppen.

Per boot van eiland naar eiland?

Eilandhoppen