Eilandhoppen Cycladen vakantie

Cycladen Santorini Eilandhoppen

De Cycladen; misschien wel de beroemdste en meest aansprekende eilandengroep van Griekenland. Het is goed te begrijpen dat de hagelwitte huisjes, de blauwe zee, witte stranden, steile kliffen en de ruige natuur al sinds de oudheid kunstenaars hebben aangetrokken. Deze spectaculair mooie eilanden met hun vriendelijke bevolking staan garant voor een heerlijke vakantie.

Eilandhoppen Cycladen – tips

Cycladen GriekenlandDe cycladen vormen een archipel met 56 eilanden die goed bereikbaarheid zijn. Het grootste eiland van de Cycladen is Naxos. Veel eilanden van de Cycladen liggen dichtbij elkaar en daarom zijn de Cycladen als geen andere regio geschikt om te gaan eilandhoppen. Hiernaast ziet u een kaart van Griekenland met de Cycladen (klik voor een vergroting). Een ander pluspunt is dat de eilanden erg verschillend zijn zodat een Cycladen rondreis erg gevarieerd en afwisselend is. En als u het combineert met Athene dan beleeft u helemaal een onvergetelijke Cycladen vakantie.

De Cycladen zijn enorm populair, vooral de bekende eilanden Paros, Naxos, Mykonos en Santorini. Daarom presenteren we op deze pagina niet alleen reizen van de bekende touroperators maar ook eilandhoppen vakanties van kleinere specialisten die de mogelijkheid bieden om ook de minder bekende eilanden te bezoeken.

Kies uw eigen eilandhoppen vakantie op de Cycladen

Dé specialist in eilandhoppen vakanties is natuurlijk Eilandhoppenopmaat. Keuze uit meerdere rondreizen langs verschillende eilanden van de Cycladen; naast rondreizen van twee of drie weken ook kortere vakanties van 8 dagen of 10 dagen. Iedere reis is naar uw eigen wensen aan te passen. Ook prima te combineren met een bezoek aan Athene.

Op de website van Eilandhoppenopmaat.nl leest u persoonlijke verhalen en ervaringen van mensen die bij deze specialist hun rondreis hebben geboekt.

Eilandhoppen authentieke cycladen

Als u wilt genieten van de authentieke Cycladen zonder massatoerisme dan is deze rondreis van Eilandhoppenopmaat voor u! De karakteristieke en ruige eilanden Sifnos, Milos, Follegandros en Santorini zullen u een onvergetelijke Cycladen vakantie geven met heerlijk eten, mooie cultuur, verlaten baaien met een azuurblauwe zee en gastvrije mensen.

Verrassende Cycladen rondreizen

Bij TUI vindt u een aantal uitstekend verzorgde individuele Cycladen eilandhoppen rondreizen. Inclusief vlucht, alle bootovertochten, overnachtingen en ontbijt. Eén van deze reizen begint op het bruisende Mykonos en gaat via Paros en Naxos naar het beroemde Santorini.

Eilandhoppen vakantie Cycladen en Athene

Deze heerlijke Cycladen rondreis van specialist Riksja begint in Athene waar u het sfeervolle Plaka bezoekt en de bekende archeologische plaatsen. Daarna gaat de reis via de witte stranden van Naxos en het authentieke Amorgos naar Santorini, het beroemdste eiland van de Cycladen.

Eilandhoppen op de cycladen met Sunweb

Bij reisaanbieder Sunweb heeft u keuze uit verschillende rondreizen op de Cycladen; twee of drie sterren, 8 dagen, 10 dagen, 12, 15 of 22 dagen. Voor elke smaak en ieder budget is er een heerlijke rondreis langs de mooiste eilanden van Griekenland. Kies uw eigen ideale Cycladen vakantie!

Voor families: Eilandhoppen cycladen met kinderen

Bij ANWB-dochter SNP Reizen boekt u een geweldige rondreis door de Cycladen die speciaal is samengesteld voor gezinnen met kinderen. Compleet verzorgde eilandhoppen vakantie in kindvriendelijke hotels met superleuke excursies!

Nog meer rondreizen! Eilandhoppen