Zonvakantie op Aegina – het échte Griekenland

De Cycladen eilanden; misschien wel de beroemdste eilandengroep van Griekenland. De hagelwitte huisjes, de blauwe zee, witte stranden, steile kliffen en de ruige natuur trekken al sinds de oudheid kunstenaars en toeristen aan. Deze spectaculair mooie eilanden met hun vriendelijke bevolking staan garant voor een heerlijke vakantie. Ook eilandhoppen langs de Cycladen is populair.

Eilandhoppen Cycladen – tips

Cycladen GriekenlandDe cycladen vormen een archipel met 56 eilanden die goed bereikbaarheid zijn. Het grootste eiland is Naxos. Veel eilanden van de Cycladen liggen dichtbij elkaar en daarom is deze regio erg geschikt om te gaan eilandhoppen. Hiernaast ziet u een kaart van de Cycladen (klik voor een vergroting). Een ander pluspunt is dat de eilanden erg verschillend zijn zodat een Cycladen rondreis erg gevarieerd en afwisselend is. En als u het combineert met Athene dan beleeft u helemaal een onvergetelijke vakantie.

De Cycladen zijn populair, vooral de bekende eilanden Paros, Naxos, Mykonos en Santorini. Daarom presenteren we op deze pagina niet alleen reizen van de bekende touroperators maar ook eilandhoppen vakanties van kleinere specialisten die de mogelijkheid bieden om ook de minder bekende eilanden te bezoeken.

Kies uw eigen eilandhoppen vakantie

Dé specialist in eilandhoppen vakanties is natuurlijk Eilandhoppenopmaat.nl. Keuze uit meerdere rondreizen langs verschillende eilanden; naast rondreizen van twee of drie weken ook kortere vakanties van 8 dagen of 10 dagen. Iedere reis is naar uw eigen wensen aan te passen. Ook prima te combineren met een bezoek aan Athene.

Op de website van Eilandhoppenopmaat.nl leest u persoonlijke verhalen en ervaringen van mensen die bij deze specialist hun rondreis hebben geboekt.

Eilandhoppen authentieke cycladen

Als u wilt genieten van de authentieke kleine Cycladen zonder massatoerisme dan is deze rondreis van Eilandhoppenopmaat voor u! De karakteristieke en ruige eilanden Sifnos, Milos, Follegandros en Santorini zullen u een onvergetelijke vakantie bezorgen met heerlijk eten, mooie cultuur, verlaten baaien, een azuurblauwe zee en gastvrije mensen.

Verrassende rondreizen

Bij TUI vindt u een aantal uitstekend verzorgde individuele Cycladen eilandhoppen rondreizen. Inclusief vlucht, alle bootovertochten, overnachtingen en ontbijt. Eén van deze reizen van 8 dagen begint op het bruisende Mykonos en gaat via Paros en Naxos naar het beroemde Santorini.

Vakantie Cycladen met Athene

Deze heerlijke Cycladen rondreis van specialist Riksja begint in Athene waar u het sfeervolle Plaka bezoekt en de bekende archeologische plaatsen. Daarna gaat de reis via de witte stranden van Naxos en het authentieke Amorgos naar Santorini, het beroemdste eiland van de Cycladen.

Eilandhoppen op de cycladen met Sunweb

Bij reisaanbieder Sunweb heeft u keuze uit verschillende rondreizen op de Cycladen; twee of drie sterren, 8 dagen, 10 dagen, 12, 15 of 22 dagen. Voor elke smaak en ieder budget is er een heerlijke rondreis langs de mooiste eilanden van Griekenland. Kies uw eigen ideale Cycladen vakantie!

Voor families: Eilandhoppen cycladen met kinderen

Bij ANWB-dochter SNP Reizen boekt u een geweldige rondreis langs de mooiste eilanden van de Cycladen, speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Compleet verzorgde eilandhoppen vakantie in kindvriendelijke hotels met superleuke excursies!

Bekijk ook de andere mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in Griekenland!

Nog meer rondreizen!

Eilandhoppen