Eilandhoppen Cycladen

Cycladen Santorini Eilandhoppen

De Cycladen; misschien wel de beroemdste en meest aansprekende eilandengroep van Griekenland. Het is goed te begrijpen dat de hagelwitte huisjes, de blauwe zee, witte stranden, steile kliffen en de ruige natuur al sinds de oudheid kunstenaars hebben aangetrokken. Deze spectaculair mooie eilanden met hun vriendelijke bevolking staan garant voor een heerlijke vakantie.

Eilandhoppen Cycladen – tips

Cycladen GriekenlandDoor de goede bereikbaarheid en het feit dat veel eilanden dichtbij elkaar liggen zijn de Cycladen als geen andere regio geschikt om te gaan eilandhoppen (klik voor een vergroting). Daarbij komt nog het grote pluspunt dat de eilanden erg verschillend zijn zodat een Cycladen rondreis erg gevarieerd en afwisselend is. En als u het combineert met Athene dan beleeft u helemaal een onvergetelijke vakantie.

De Cycladen zijn enorm populair, vooral de bekende eilanden Paros, Naxos, Mykonos en Santorini en daarom presenteren we op deze pagina niet alleen reizen van de bekende touroperators maar ook eilandhoppen vakanties van kleinere specialisten die de mogelijkheid bieden om ook de minder bekende eilanden te bezoeken.

Kies uw eigen eilandhoppen vakantie op de Cycladen

Dé specialist in eilandhoppen vakanties is natuurlijk Eilandhoppenopmaat. Keuze uit 12 korte en langere rondreizen langs verschillende eilanden van de Cycladen. Iedere reis is naar uw eigen wensen aan te passen. Ook prima te combineren met een bezoek aan Athene.

Eilandhoppen authentieke cycladen

Als u wilt genieten van de authentieke Cycladen zonder massatoerisme dan is deze rondreis van Eilandhoppenopmaat voor u! De karakteristieke en ruige eilanden Sifnos, Milos, Follegandros en Santorini zullen u een onvergetelijke vakantie-ervaring geven met heerlijk eten, mooie cultuur, verlaten baaien met een azuurblauwe zee en gastvrije mensen.

Verrassende Cycladen rondreizen

Bij TUI vindt u een aantal uitstekend verzorgde individuele Cycladen eilandhoppen rondreizen. Inclusief vlucht, alle bootovertochten, overnachtingen en ontbijt. Eén van deze reizen begint op het bruisende Mykonos en gaat via Paros en Naxos naar het beroemde Santorini.

Eilandhoppen vakantie Cycladen en Athene

Deze heerlijke Cycladen rondreis van specialist Riksja begint in Athene waar u het sfeervolle Plaka bezoekt en de bekende archeologische plaatsen. Daarna gaat de reis via de witte stranden van Naxos en het authentieke Amorgos naar Santorini, het beroemdste eiland van de Cycladen.

Eilandhoppen op de cycladen met Sunweb

Bij reisaanbieder Sunweb heeft u keuze uit verschillende rondreizen op de Cycladen; twee of drie sterren, 8, 15 of 22 dagen. Voor elke smaak en ieder budget is er een heerlijke rondreis langs de mooiste eilanden van Griekenland. Kies uw eigen ideale Cycladen vakantie!

Voor families: Eilandhoppen cycladen met kinderen

Bij ANWB-dochter SNP Reizen boekt u een geweldige rondreis door de Cycladen die speciaal is samengesteld voor gezinnen met kinderen. Compleet verzorgde eilandhoppen vakantie in kindvriendelijke hotels met superleuke excursies!

Nog meer rondreizen! Eilandhoppen