Eilandhoppen Sporaden

Eilandhoppen Sporaden

Eilandhoppen is één van de meest populaire vormen van vakantie in Griekenland voor mensen die meer willen dan alleen zon en strand. Iedere regio en eilandengroep heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken, ook de Sporaden. Eilandhoppen op de Sporaden betekent een heerlijke rondreis langs de groenste eilanden van Griekenland.

Sporaden: uitzonderlijk mooi

De Sporaden zijn groen en waren vroeger dé plek waar rijke Grieken gingen ontspannen. Tegenwoordig is deze eilandengroep een zeer geliefde regio voor eilandhoppers en backpackers. De natuur is prachtig, de mensen uiterst gastvrij en de zee kristalhelder.

De ligging van de Sporaden

Sporaden eilandhoppenDe Sporaden liggen in de Egeïsche zee aan de oostkant van Griekenland, ruwweg tussen Thessaloniki en Athene. Op het eiland Skiathos is een vliegveld, maar de avonturiers onder ons kunnen natuurlijk ook vanuit Athene of Thessaloniki naar de kust reizen met openbaar vervoer of een huurauto en een ferry nemen.

Eilandhoppen Sporaden

Bent u van plan te gaan eilandhoppen op de Sporaden? Dan vindt u hieronder een paar geselecteerde reizen van betrouwbare en gespecialiseerde reisaanbieders.

Sunweb – Eilandhoppen Sporaden

Kies een 8-daagse, 15-daagse of 22-daagse reis. U vliegt van Amsterdam naar Skiathos en alle ferrytickets zijn inbegrepen. Heerlijk genieten van een avontuurlijke vakantie!

Bekijken

TUI – Eilandhoppen Sporaden

Of u nu lekker wilt relaxen of actief rondreizen; bij TUI (Arke) heeft keuze uit verschillende soorten vakanties op de Sporaden. Ook te combineren met het indrukwekkende schiereiland Pilion.

Bekijken

Eilandhoppen op maat

Voor een onvergetelijke eilandhoppen Sporaden vakantie. Reisbureau Eilandhoppenopmaat.nl heeft alle eilanden en de unieke, kleinschalige accommodaties persoonlijk bezocht.

Bekijken

Meer eilandhoppen reizen? Eilandhoppen