Zonvakantie op Aegina – het échte Griekenland

Op zoek naar goedkope vliegtickets Athene, Griekenland? Deze website geeft objectieve informatie over Griekenland, verzameld en geschreven door iemand die op het eiland Aegina woont. Tevens biedt de site informatie over goede aanbieders van hotels, reizen en goedkope vliegtickets naar Athene en Griekenland.

De Peloponesos en de Saronische eilanden zijn het beste bereikbaar via het moderne internationale vliegveld van Athene. De populaire vakantie-eilanden zijn direct bereikbaar via eigen vliegvelden. Gebruik de onderstaande linkjes om snel goedkope vliegtickets naar Athene, Kreta of een andere bestemming in Griekenland te vinden.

Goedkope vliegtickets Griekenland

Eén van de bekendste websites voor het vergelijken en boeken van de goedkoopste vliegtickets is Vliegtickets.nl. Daarnaast boekt u ook goedkoop via Tui

  • Vliegtickets en reizen naar Griekenland via Vliegtickets.nl
  • Goedkope vliegtickets naar Griekenland via TUI

Voor het vinden van goedkope vluchten naar de verschillende bestemmingen in Griekenland vult u op bovenstaande websites één van de volgende namen van vliegvelden in: Athene (ATH), Heraklion (HER, Kreta), Chania (CHQ, Kreta), Thessaloniki (SKG), Kos (KGS), Rhodos (RHO), Korfoe (CFU), Patras (GPA), Mytilini (MJT), Preveza (PVK, Lefkas).

Goedkope vliegtickets vinden is best lastig omdat vergelijkingssites niet altijd duidelijk zijn over de boekingskosten of deze pas aan het einde laten zien. Vergelijk daarom het aanbod van verschillende websites met de goedkoopste vliegtickets naar Griekenland. Probeer naast Amsterdam ook andere vliegvelden als vertrekplaats, bijvoorbeeld Eindhoven of Brussel.

Combineer goedkope vliegtickets Athene met een huurauto

Goedkope vliegtickets naar Athene zijn ook heel gemakkelijk te boeken in combinatie met een huurauto. Dit heet een fly-drive vakantie. Erg handig en vaak ook een hele goedkope oplossing die u kunt aanvullen met overnachtingen in een hotel naar keuze. Kijk voor meer informatie op onze website Fly-drive Griekenland.

Complete vakanties

Wilt u liever een complete vakantie boeken met vlucht, verblijf en eventueel nog een reisprogramma naar keuze? Wij hebben een aantal goede reisaanbieders voor u op een rijtje gezet; bekijk hiervoor de pagina om alle aanbiedingen te vergelijken of het overzicht van reisbureaus in het hoofdmenu. Houdt u van gemak, bekijk dan de aanbiedingen van all-inclusive vakanties. Kunt u snel vertrekken? Kies dan een goedkope last-minute!

Wilt u vóór het kopen van een goedkope vliegticket Athene liever eerst meer weten over Griekenland? Bekijk dan meer informatieve pagina’s op deze website via het menu. Aegina is ook een perfectie bestemming in het voorjaar.

Goedkope vlucht mét vakantie boeken?

Aanbiedingen