Meivakantie Griekenland

Aegina in het voorjaar

Aegina in het voorjaar

In het voorjaar is Griekenland op zijn mooist; heerlijk weer en een prachtige natuur. De meivakantie in Griekenland doorbrengen is daarom een uitstekend idee!

Bent u op zoek naar een vakantie in de zomer of een andere periode van 2019? Bekijk dan de tips en aanbiedingen op de pagina over zonvakanties.

Naar Griekenland in mei 2019

De meivakantie in 2019 is van 27 april – 5 mei (week 18) en dat is de ideale gelegenheid om een korte zonvakantie naar Griekenland te boeken. Omdat het in die periode nog niet al te heet is kunt u in mei het bezichtigen van historische en culturele plaatsen prima combineren met een paar dagen aan het strand.

Meivakantie Griekenland – aanbiedingen en last-minutes

Meivakantie Griekenland met kinderen (Djoser Reizen)

Combineer een spannende ontdekking van het oude Griekenland met een paar dagen heerlijk genieten aan het strand op het eiland Aegina. U vliegt met het hele gezin comfortabel met de KLM naar Athene en van daaruit verzorgt Djoser een heerlijke gezinsvakantie voor u!

Deze reis bekijken

Goedkope accommodaties in de meivakantie van 2019 zijn te boeken!

Prijsvrij Griekenland

Boek in 2019 een meivakantie naar Griekenland bij Prijsvrij; nergens anders goedkoper! Een ruim aanbod naar de bekende én minder bekende bestemmingen.

Sunweb

Zonvakantie Griekenland in april/mei 2019 met Sunweb; één van de grootste aanbieders, ook voor de minder bekende bestemmingen! Nu ook met kinderkorting aanbiedingen en last minutes.

TUI logo

Meivakanties naar Griekenland boekt u bij Tui (Arke). Op de gebruiksvriendelijke website vindt u ook all-inclusives en last minutes in april en mei 2019.

Meivakanties bekijken

In de meivakantie weg van de massa naar onontdekte plekjes in Griekenland! Bij Karin’s Choice boekt u heerlijke vakanties naar bestemmingen die u meestal niet vindt bij andere aanbieders. De moeite van het bekijken waard!

Ook voor een heerlijke meivakantie 2019 naar de zon in Griekenland kunt u terecht bij Corendon. Ook voor all-inclusives én kinderclub.

Meivakanties bekijken

Neckermann Reizen

Op vakantie naar Griekenland in april en mei 2019 met Neckermann. Goedkope aanbiedingen naar de bekende bestemmingen Kreta, Rhodos, Kos en Corfu.

Zonvakanties bekijken

D-Reizen logo

Goedkope kindvriendelijke hotels op mooie plekjes in Griekenland vindt u bij D-reizen – Ook in de voorjaarsvakantie in april en mei 2019.

Zonvakanties bekijken