Zonvakantie op Aegina – het échte Griekenland
Aegina in het voorjaar

Aegina in het voorjaar

De meivakantie in Griekenland doorbrengen is een goed idee, want in het voorjaar is Griekenland op zijn mooist; heerlijk weer en een prachtige natuur!

Ben je niet op zoek naar een meivakantie maar wil je naar Griekenland in de zomer of het najaar van 2023? Bekijk dan de tips en aanbiedingen op de andere pagina’s in het menu.

Naar Griekenland in mei 2023

De meivakantie in 2023 is voor Noord, Zuid en Midden van 29 april – 7 mei (week 18) en dat is de ideale gelegenheid om een korte zonvakantie naar Griekenland te boeken. In het voorjaar is het weer aangenaam warm, maar nog niet te heet. In de meivakantie kun je dus het bezichtigen van historische en culturele plaatsen prima combineren met een paar dagen aan het strand.

Meivakantie aanbiedingen

Meivakantie Griekenland met kinderen (Djoser Reizen)

Combineer een spannende ontdekking van het oude Griekenland met een paar dagen heerlijk genieten aan het strand op het eiland Aegina. U vliegt met het hele gezin comfortabel met de KLM naar Athene en van daaruit verzorgt Djoser een heerlijke gezinsvakantie voor u!

Goedkope accommodaties in de meivakantie van 2023:

Zonvakantie Griekenland in april/mei 2022 met Sunweb; één van de grootste aanbieders, ook voor de minder bekende bestemmingen! Nu ook met kinderkorting aanbiedingen en last minutes.

TUI logo

Meivakanties naar Griekenland boekt u bij TUI (Arke). Op de gebruiksvriendelijke website vindt u ook all-inclusive meivakanties en last minutes in april en mei.

Goedkope kindvriendelijke hotels op mooie plekjes in Griekenland vindt u bij Prijsvrij – Ook in de voorjaarsvakantie in april en mei 2023.

In de meivakantie weg van de massa naar onontdekte plekjes in Griekenland! Bij Karin’s Choice boekt u heerlijke vakanties naar bestemmingen die u meestal niet vindt bij andere aanbieders. De moeite van het bekijken waard!

Ook voor een heerlijke meivakantie 2023 naar de zon in Griekenland kunt u terecht bij Corendon. Ook voor all-inclusives én kinderclub.

Meivakantie Griekenland last-minutes

In het voorjaar is het nog niet zo druk in Griekenland en daarom kun je vaak goedkope aanbiedingen boeken. Bekijk ook de pagina met last-minute vakanties en check de bijzondere regio’s van de sporaden en cycladen.