Zonvakantie op Aegina – het échte Griekenland

Een vakantiehuis huren in Griekenland is wat minder gebruikelijk dan het verblijf in een hotel of pension, maar er zijn prachtige vakantiewoningen beschikbaar op de mooiste plekjes! Kies bijvoorbeeld een vakantiehuis op het authentieke eiland Aegina of op één van de grotere eilanden zoals Kreta, Rhodos of Korfu.

Vakantiehuis Griekenland kiezen

Er zijn verschillende aanbieders van vakantiehuizen in Griekenland, we zetten ze hier voor u op een rijtje.

Interhome is één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Griekenland:

Vakantiehuis in Griekenland huren via Interhome >>

Via de link hieronder komt u op de website van Eliza was here, een reisaanbieder met prachtige kleinschalige accommodaties, waaronder vakantiehuizen en villa’s.

Vakantiehuis huren op de Griekse eilanden via Eliza was here >>

Ook op andere plaatsen in Griekenland is er een ruim aanbod aan mooie en authentiek Griekse vakantiehuizen!

Ross Holidays is al meer dan 25 jaar een echte Griekenland specialist, die naast hotels ook prachtige vakantiehuizen en villa’s in Griekenland in het aanbod beschikbaar heeft. De moeite waard om rond te kijken!

Vakantiehuis of Villa in Griekenland huren bij Ross Holidays >>

Na het kiezen van een mooie vakantiewoning in Griekenland boekt u natuurlijk zelf een goedkope vlucht naar Griekenland! OP deze manier kunt u ook uw eigen rondreis samenstellen.

In plaats van een vakantiewoning is het het huren van een mooi appartement natuurlijk ook een goede mogelijkheid. Op deze website tonen wij een overzicht van de beschikbare appartementen. U kunt ook de overnachtingsmogelijkheden per plaats bekijken of een overzicht van alle reisaanbieders.

Vakantiehuis in Griekenland boeken?

Reisaanbieders