Zonvakantie op Aegina – het échte Griekenland

aegina-hotel-irides-2Op zoek naar een zonvakantie Griekenland in 2022? Overweeg ook eens het eiland Aegina of Hydra. Ze liggen in de Saronische Golf voor Athene en staat garant voor een heerlijke zonvakantie in een authentieke Griekse sfeer. Op deze pagina vertellen we je meer over Aegina, maar je vindt er ook tips voor zonvakanties naar andere Griekse eilanden, zoals de sporaden of de cycladen.

Minder bekend – daarom zo mooi!

Aegina is als bestemming voor een zonvakantie in Griekenland bij Nederlanders niet zo bekend als andere Griekse eilanden en daarom is het zo de moeite waard! Geniet van heerlijk Grieks eten, gastvrije mensen en een ongedwongen sfeer. Een populaire vakantie in deze regio is het eilandhoppen. Om je goed te oriënteren op dit heerlijke land bekijk je ook de pagina met reisinformatie.

De ideale zonvakantie in Griekenland

Wil je genieten van een heerlijke zonvakantie in Griekenland maar heb je het niet zo op de grote en drukke toeristische centra? Dan is Aegina je ideale bestemming. Goed bereikbaar vanaf het internationale vliegveld van Athene en een ruim aanbod van hotels, appartementen en pensions. Deze website biedt je veel informatie over dit prachtige eiland. Overtuig jezelf en kom naar Aegina!

Een bijzondere vakantie in Griekenland op het eiland Aegina

Op deze website is veel informatie te vinden over een zonvakantie Griekenland op het eiland Aegina; over het eiland, over reizen naar Aegina en over verblijfplaatsen. Direct boeken bij ons kan niet omdat wij onafhankelijk opereren van de reisorganisaties. Wel bieden wij  door de hele site tips om zelf de goedkoopste of meest bijzondere zonvakantie naar Griekenland te vinden.

All-inclusive zonvakantie in Griekenland

Heerlijk genieten van de zon op één van de Griekse eilanden wordt helemaal genieten als je kiest voor een all-inclusive vakantie. Ook in deze categorie vind je mooie hotels of resorts met een authentieke Griekse sfeer. Bekijk de aanbiedingen van de vijf grootste aanbieders:

Last-minute zonvakanties

Wil je snel op vakantie naar de zon en ben je daarom op zoek naar een last-minute zonvakantie naar Griekenland? Kies uit bestemmingen naar één van de kleinere eilanden of bekende bestemmingen zoals Kreta, Korfu, Kefalonia of Zakynthos. We hebben de beste aanbieders van last-minutes met goedkope aanbiedingen voor je op een rijtje gezet: bekijk ze hier.

Met kinderen op vakantie naar Griekenland

Voor gezinnen met kinderen vormen de eilanden Aegina en Agistri een ideale vakantiebestemming. Dé specialist voor kindvriendelijke zonvakanties in Griekenland is Riksja Kids: GriekenlandKids. Bekijk ook de pagina op onze andere website over zonvakanties met kinderen in Griekenland.

Direct een zonvakantie Griekenland boeken?

Aanbiedingen